Mød mig

Nanna Faxlev

Til start et hjerteligt velkommen til nannafaxlev.dk.

Hvem er Nanna Faxlev?

Jeg er en 21 årig engageret og lærenem ung kvinde, der siden HHX ikke har kunnet forlade nysgerrigheden omkring virksomheder, deres opbygning, markedsføring og nationale samt internationale formåen.
Jeg brænder for at lære, blive udfordret og udvide min horisont, med fordybelse i digital markedsføring på nuværende tidspunkt. Jeg er fascineret af marketing-påvirkningen af forbrugeren, fra hvervning, til konvertering og til fastholdelse.

Til dagligt går jeg på Zealand Erhvervsakademi i Roskilde, hvor jeg læser til markedsføringsøkonom.
2020 slutter lige om lidt, og dermed også mit 3. semester som hovedsageligt har bestået af undervisning i valgfaget ”Kommunikation og digital markedsføring”. Her har jeg prøvet kræfter med alt fra SEO/SEM, SoMe, content-, video-, influencer- og e-mail-markedsføring samt planlægning og strategier ift. kommunikationen. Endvidere er denne website udarbejdet, som en del af undervisningen.

Mit 4. og sidste semester starter til Januar, hvor jeg også starter min praktikperiode hos Sass.dk i Næstved. Her glæder jeg mig til at prøve teorierne i praksis, i hele 3 spændende måneder, efterfulgt af min afsluttende hovedopgave.

Jeg ser frem til en spændende fremtid, måske vi ses?Jeg har linket til mit CV/erfaringer HER.

Du kan også læse mere om mig i opgaven “personlig branding” eller se hele min opgaveportefølje HER.

Vil du kontakte mig, kan du gøre det HER.